Tijdelijk andere wegindeling N507 bij nieuwe rotonde Wogmeer

Reactie(s)

WOGMEER – Binnenkort krijgt de Wogmeer een nieuwe tijdelijke indeling ter hoogte van de kruising met de N507 (Braken). De werkzaamheden om dit te realiseren gaan gepaard met verkeers-, geluids- en trillingshinder en een weekendafsluiting van 19 tot en met 22 mei 2017.

De Wogmeer krijgt tijdelijk een andere indeling om te kunnen bouwen aan een tweestrooksrotonde en fietstunnel. Heijmans plaatst hiervoor een nieuwe verkeersregelinstallatie, verlichting en bebording. Daarnaast wordt er een tijdelijke weg aangebracht, zodat het verkeer langs de bouw geleid kan worden.

Weekendafsluiting

Van vrijdag 19 mei 19.00 uur tot maandagochtend 22 mei 05.00 uur is de West en Oost aansluiting van de Wogmeer op de N507 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en (brom)fietsers. Het verkeer op de N507 heeft wel doorgang maar kan niet afslaan richting Wogmeer Oost of Wogmeer West.

Omleiding

Er geldt tijdens de afsluiting een omleidingsroute, die met gele bebording staat aangegeven. Verkeer wordt omgeleid via Spierdijkerweg – Noorddijkerweg – Kolk – Mensonidesweg – Dorpsweg. Op maandagochtend 22 mei om 05.00 uur is de kruising weer open voor al het verkeer.

Meer informatie over deze weekendafsluiting is te vinden in deze poster (pdf)

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post