10 Nieuwe winkels tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet Enkhuizen

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Op 14 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur, vindt voor de zevende keer in de Westerkerk te Enkhuizen de Fashion & Lifestyle Outlet plaats. Voor de editie van 2018 heeft de organisatie 10 nieuwe winkels toegevoegd aan het reguliere aanbod. Vanaf 2018 kunnen de bezoekers niet alleen de beste Fashion gerelateerde koopjes scoren, maar ook in het segment Lifestyle kunnen ze zich uitleven.

Tijdens de Fashion & Lifestyle Outlet in Enkhuizen verkopen mode-retailers en Lifestyle ondernemers uit heel West-Friesland en ver daar buiten, hun uitlopende artikelen, overstocks en speciale aanbiedingen voor de dag zelf. Door buiten Fashion, ook Lifestyle artikelen toe te voegen aan de naam van het evenement en het aanbod, gelooft de organisatie de volgende stap te hebben gemaakt in het blijvende succes van het evenement.

Aanbod

Voor de organisatie is het ieder jaar opnieuw een uitdaging om een spannend aanbod neer te zetten. Dit jaar zullen er dus naast vertrouwde deelnemers ook 10 nieuwkomers bij zijn. Het aanbod varieert van heren- en damesmode tot kinderkleding en van sneakers tot boeken. Naast shoppen biedt de Fashion Lifestyle Outlet voor bezoekers de uitgelezen mogelijkheid om eens te kijken wat de regio op het gebied van mode te bieden heeft.

De Fashion & Lifestyle Outlet in de Westerkerk te Enkhuizen op 14 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur is gratis te bezoeken.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post