Brand verwoest kantine VVW; Dorp komt direct in actie

Reactie(s)

WERVERSHOOF – VVW-voetbal en VVW-handbal zijn vannacht in het hart getroffen. Een uitslaande brand legde in ieder geval beide kantines in de as. Wat er van de kleedkamers over is moet nog worden bekeken. Dit meldt de sportclub op haar website.

“Aan de vooravond van de toernooimaand is dit voor beide verenigingen een hard gelag. En uiteraard niet alleen de toernooimaand. De verenigingen staan organisatorisch voor een gigantische inspanning om alles op te bouwen en de dingen die op stapel staan, daar waar mogelijk, door te laten gaan.”

De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

Donaties

Via doneeractie.nl zijn betrokken mensen een donatieactie gestart voor VVW. “De kantine is niet alleen verwoest maar ook de hele club! (Handbal & voetbal). Een club moet het tegenwoordig hebben van de kantine inkomsten en dat is voor vvw de aankomende maanden onmogelijk! Hierbij dus maar een passend antwoord en een passend doel!!! Help vvw!!”

Om het moment van schrijven (14.30 uur) is er ruim 490 euro gedoneerd door 110 mensen.

Daarnaast wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het organiseren van een benefietactie om de club er weer bovenop te helpen.

Video via Medemblik Actueel

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post