Getuige van aanrijding positief verrast door hulpverleners

Reactie(s)

REGIO – Cris De La Torre Diaz was donderdag getuigen van een aanrijding waarbij een auto met moeder en 4 kinderen betrokken was. Hij hielp direct mee en heeft mooie woorden voor de hulpdiensten. Zijn verhaal is het delen waard.


Vandaag rond 14:00 reed ik tijdens mijn werkdag vanuit Medemblik richting hoorn en een grijze Fiat Panda reed voor me. Op het kruispunt van de Markerwaardweg en de Westerzeedijk zag de mevrouw die voor mij reed in de Fiat een aankomende auto waar zij voorgang aan moest verlenen over het hoofd. Hierdoor botsten de auto’s met een flinke klap tegen elkaar aan.

De auto met 4 kleine kinderen en hun moeder vloog daarom op zijn linkerkant. Met wat mankracht wisten we de auto weer terug te duwen. De paniek was groot, maar wonder boven wonder raakte niemand (ernstig) gewond.

Waar ik zo ongelooflijk versteld van stond was hoe de hulpdiensten en met name de politie, te werk gingen. Binnen 5 minuten waren 4 van jullie collega’s aanwezig met knuffels voor de kinderen, water en om hulp aan te bieden aan iedereen die betrokken was en dit nodig kon hebben. Ik weet dat jullie werk soms vanzelfsprekend lijkt, maar toch ik stond echt versteld hoe snel en professioneel jullie optraden. Politie Noord-Holland Noord, bedankt!

‎#mooiverhaal Cris De La Torre Diaz was donderdag getuigen van een aanrijding waarbij een auto met moeder en 4 kinderen…

Posted by OnsWestfriesland on Samstag, 2. September 2017

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post