Inbraak en brand opslagruimte Klimpark Streekbos; Gouden tip €500

Reactie(s)

BOVENKARSPEL – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een brand in de nacht van zaterdag op zondag in een gebouw in het Streekbos aan de Veilingweg.

Even voor 02.00 uur werd de brand ontdekt in het Streekbos. De brandweer heeft de brand in een half uur geblust. Bij de brand raakte niemand gewond. Brandstichting wordt niet uitgesloten en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Klimpark

In het gebouw was tevens de opslag van Klimpark Streekbos gevestigd. Daar is ingebroken en daarna vermoedelijk brand gesticht. Walter Bisselink van Klimpark Streekbos looft daarom € 500,- uit voor de gouden tip. “Als iemand tips heeft neem alsjeblieft contact op met De politie, IJgenweis of Klimpark Streekbos. Camerabeelden zijn inmiddels opgevraagd. Beloning naar de goude tip naar daders €500,- #beloning#goudentip Bericht DELEN zou te gek zijn!!”

“Bij de inbraak in de opslag zijn sport en spel materiaal, klimmaterialen, bedrijfkleding, kantoorspullen  etc etc gestolen/verbrand”, aldus Bisselink. Ondanks de diefstal en verloren beschouwde materialen was het Klimpark zondag gewoon open.

Lees ook: Beloning voor gouden tip na diefstal bij Klimpark Streekbos

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen; “Heeft u iets gezien in het Streekbos in de nacht van zaterdag op zondag, dat te maken kan hebben met deze brand? Meld het dan s.v.p. bij de politie in Hoorn, via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.: 0800-7000.”

Foto’s fb.com/klimparksteekbos

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post