Jack van Es stopt per direct als voorzitter van Hollandia

Reactie(s)

HOORN – Dinsdagavond heeft de Hoornse voetbalvereniging Hollandia bekend gemaakt dat voorzitter Jack van Es per direct stopt als voorzitter. Hij is daarmee minder dan een jaar actief geweest bij de voetbalvereniging.

Jack van Es, oud wethouder namens de PvdA in Hoorn werd in de tweede week van december 2016 gepresenteerd als de nieuwe voorzitter. Gerard Hubers zal naast zijn huidige functie als verenigingsmanager voorlopig de taak als voorzitter ai. op zich nemen. Een van zijn taken zal zijn de onderhandeling over de bundeling van verenigingen en complexen op aandringen van de Hoornse politiek.

Reactie Van Es

Op de facebookpagina van de Hoornse club staat een reactie van de vertrekkende voorzitter te lezen. “De afgelopen weken heb ik nagedacht over mijn rol als voorzitter van Hollandia. Ik heb me de afgelopen maanden met plezier ingezet voor Hollandia. Ik heb ervaren dat de rol van voorzitter veelomvattend was en niet altijd eenvoudig. Het benodigde tijdsbeslag en de daaruit voortvloeiende verplichtingen zijn voor mij niet meer te combineren met mijn andere wensen. Ik wil meer tijd voor andere bezigheden.  Ik wens Hollandia het allerbeste en op naar de 120 jaar.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post