Middelbare scholen eerder uit vanwege code oranje

Reactie(s)
REGIO – Goed nieuws voor leerlingen die vandaag hoopte op een korte lesdag. In verband met de verwachtte overlast op de weg en code oranje hebben de Hoornse middenbare scholen besloten om de lesdag in te korten.
 
Met het oog op de weersverwachting hebben de Hoornse schoolbesturen gezamenlijk besloten dat alle Hoornse middelbare scholen de leerlingen vandaag – maandag 11 december – rond het middaguur naar huis laten gaan. Dat betekent les tot circa 13.05 uur.

Update Martinuscollege

Ook het Martinuscollege stopt eerder met lesgeven. “In verband met de weersvoorspelling voor vanmiddag en vanavond zijn er een aantal aanpassingen in het lesrooster van vandaag en morgen. Ouders/verzorgers worden hierover ook per e-mail geïnformeerd. ” Hierdoor stoppen maandag de lessen om 12.00 uur. De school sluit om 12.30 uur. “Zo kunnen alle leerlingen en medewerkers veilig naar huis”,  vermeldt de school op haar website.  “Alle avondactiviteiten die voor maandag 11 december 2017 staan gepland, zijn afgelast; ook de ouderinformatieavond.” Meer informatie via Martinuscollege.

Update RSG Enkhuizen

“Vanwege de weersomstandigheden en de voorspellingen van KNMI heeft de schooldirectie besloten dat vandaag (maandag 11 december) de lessen na het 4e uur eindigen.
Dit betekent dat alle leerlingen om 12.35 uur naar huis kunnen.” Informatie via www.rsg-enkhuizen.nl.

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post