Picknicktafel gestolen bij schooltuinen MEC de Witte Schuur

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Donderdag begon MEC de Witte Schuur met de eerste dag op de schooltuinen van het seizoen. Met prachtig mooi weer om te tuinieren en zeer enthousiaste leerlingen zou het een feestelijke dag moeten worden. Bij de tuinen aangekomen werd dat toch iets anders; de nieuwe picknicktafel was ontvreemd.

“Toen we vanmorgen op de tuin kwamen, werden we verrast door het ontbreken van onze picknicktafel! Deze picknicktafel hebben wij gesponsord gekregen en tijdens NLdoet op 10 maart in elkaar gezet. Op dinsdag hebben wij in de tuin gewerkt en hij stond er nog mooi op zijn plaats. Vanmorgen vonden wij alleen nog maar de moeren liggen ….”, reageert men op de eigen facebookpagina.

Hoe de tafel is meegenomen is niet bekend. “De schooltuin ligt nota bene achter gesloten hek met een sloot er omheen. We kregen wel te horen dat op de nacht van dinsdag op woensdag rond half elf ’s avonds er veel gerommel is gehoord bij de sloot en er een lange man is gesignaleerd die met de delen hout op zijn schouders op de fiets reed door de Violenstraat.”

Het bericht eindigt met een oproep; “Staat er ineens vanaf woensdag een mooi nieuwe picknicktafel (opklap bankjes) bij de buur? misschien is die tafel van de schooltuin?”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post