Renata Gravendijk nieuw raadslid Hoorns Belang

Reactie(s)

HOORN – Renata Gravendijk neemt het stokje over van Symen van der Meer als raadslid voor Hoorns Belang. Van der Meer is sinds 2012 raadslid. Bij de verkiezingen van 2014 was hij lijsttrekker. Hij kan het echter niet meer combineren met zijn werk als zelfstandig belastingadviseur. Gravendijk, die in het dagelijks leven zelfstandig webdesigner is volgt hem op tijdens de raadsvergadering van 26 september. Dit meldt de politieke partij in een bericht aan de media.

Renata Gravendijk is sinds 2013 actief in de fractie van Hoorns Belang als commissielid. Gravendijk is duidelijk over taak: “Als bewoner van de oude binnenstad ervaar ik dagelijks hoe mooi Hoorn is. Als raadslid wil ik mij onder andere inzetten voor het behoud van het onvervangbare historische karakter van Hoorn, zodat ook volgende generaties van bewoners en bezoekers hier nog van kunnen genieten.”

Verheugd

Het bestuur en de fractie van Hoorns Belang geven aan dat zij verheugd zijn dat Van der Meer zich in de toekomst wil blijven inzetten voor de partij. Van der Kleij (fractievoorzitter): “Wij zullen hem missen als raadslid, maar hebben begrip voor zijn besluit. Hij heeft zich voor de volle 100% ingezet voor Hoorn en heeft daarbij veel bereikt. Gelukkig hebben we aan Gravendijk een uitstekende vervangster die als commissielid haar sporen meer dan verdiend heeft. Wij wensen haar veel succes toe!”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post