Samir Bashara weer lijsttrekker GroenLinks Hoorn

Reactie(s)
HOORN – Samir Bashara is voor de tweede keer gekozen als lijsttrekker voor de Hoornse gemeenteraadsverkiezingen meldt de politieke partij op de eigen website. Dat werd donderdag besloten tijdens een ledenvergadering van GroenLinks.
Samir is nu als wethouder in het Hoornse college onder ander verantwoordelijk voor duurzaamheid, verkeer (o.a. Poort van Hoorn), milieu en onderwijs. “We willen doorgaan met de verandering,” zegt Samir. “Als GroenLinks hebben we de afgelopen jaren aantoonbaar het verschil gemaakt.”

Door op ingezette koers

Samir: “Wij willen door met de ingezette koers. Door met onze reis naar een klimaatneutraal Hoorn. Door met de innovatie van onze onderwijs-, zorg en jeugdvoorzieningen. Door met het verbeteren van onze openbare ruimte, verkeer en vervoer. Door met de vernieuwing van onze democratische samenleving.”

Positieve campagne

Jos Kamminga, fractievoorzitter, is blij dat GroenLinks kan rekenen op zo’n ervaren politicus. “Samir is bevlogen, enthousiast en energiek. Met hem als lijsttrekker gaan we een positieve campagne voor Hoorn voeren.”

De rest van de kieslijst wordt in oktober bekend.

Bron: GroenLinks Hoorn

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post