Scholen zijn weer begonnen; verkeersregelaars helpen bij oversteek N23

Reactie(s)

REGIO – Als laatste deel van Nederland zijn nu ook in onze regio de scholen weer begonnen. Veel groepen schoolgaande fietsers op de weg, die uw aandacht vragen. Vanwege de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg is de route op sommige plekken anders dan u en uw mede weggebruikers gewend zijn. Pas uw snelheid daarop aan en volg de verkeersaanwijzingen waarschuwt de gemeente Koggenland.

“In het begin van het schooljaar zijn twee keer zoveel brugklassers betrokken bij ongevallen op de weg. Oppassen geblazen. Niet alleen voor de kinderen van de basisscholen, maar zeker ook voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs,” wijst de gemeente Koggenland de weggebruikers op de cijfers.

Verkeersregelaars

Om de eerste dagen te helpen worden maandag 4 en dinsdag 5 september verkeersregelaars ingezet bij de tijdelijke situaties bij het Westeinde in Berkhout en bij de tijdelijke oversteek bij bakkerij Braas in Obdam. Op deze plekken wordt gewerkt aan de N23 Westfrisiaweg.

Hoorn

Ook in Hoorn worden gemotoriseerde weggebruikers gewaarschuwd. Zij kregen een A4-tje met een Heijmans snoepje namens de gemeente Hoorn en de schoolkinderen.

Gemeente Hoorn is een grote reclamecampagne gestart tbv bouwbedrijf Heijmans. Automobilisten worden aangehouden en krijgen Heijmans-snoep aangeboden. 😏

Posted by OFM on Montag, 4. September 2017

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post