Sportservice wordt Team Sportservice West-Friesland

Reactie(s)

REGIO – Vanaf maandag 18 september gaat Sportservice in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en de provincie Utrecht verder onder de naam Team Sportservice.

“De wereld en onze markt verandert. Het afgelopen jaar hebben wij achter de schermen hard gewerkt om te bepalen waar de toegevoegde waarde en kracht van Team Sportservice ligt bij de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. En hoe we onder andere gemeenten, het onderwijs, zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders kunnen ondersteunen met behalen van hun doelstellingen rondom sportstimulering, gezondheid en participatie,” aldus het persbericht van de organisatie.

Van kennis naar praktijk

“Wat Team Sportservice uniek maakt is de combinatie van haar expertise in zowel kennis als praktijk. Enerzijds zetten wij onze kennis om in beleid. Maar de echte resultaten komen als beleid goed vertaald wordt in concrete plannen en acties. Hier ligt onze kracht en voor veel klanten voeren we dit vervolgens ook uit. Met deze praktijkervaring kunnen wij de kennis- en beleidsontwikkeling weer voeden waardoor er een optimale wisselwerking ontstaat.”

Naamswijziging

Om dit ook extern zichtbaar te maken, is er gekozen voor een subtiele naamswijziging en een update van onze huisstijl. “Met het resultaat willen we uitstralen dat we als een team, met frisse energie en oplossingsgerichtheid, en samen met onze klanten verder gaan werken aan een samenleving waarin iedereen van jong tot oud de kracht van sport en bewegen erkent en benut” aldus Ellis van der Weerden, directeur van Team Sportservice.

“Centraal in onze aangescherpte werkwijze staat het verhogen van het maatschappelijk rendement op de reeds bestaande sportinfrastructuur dat ons land rijk is. Dit sportkapitaal wordt in veel gemeenten nog niet optimaal benut, maar heeft de potentie om echt iedereen van 0-100 de mogelijkheid te geven de kracht van sporten en bewegen te laten ervaren. En dat streven is wat Team Sportservice een echt team maakt.”

Voor informatie over het regiokantoor in West-Friesland kunt u kijken op www.teamsportservice.nl/west-friesland

Hoorn

Onlangs paste ook sportopbouwwerk Hoorn haar naam aan. Zij gaan nu door onder de naam Team Sport Hoorn.

Posted by Team Sport Hoorn on Donnerstag, 14. September 2017

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post