Terugblik op Landbouwshow Opmeer 2017 [foto’s en video’s]

Reactie(s)

OPMEER – De eerste maandag van augustus dus Landbouwshow Opmeer. Dit jaar de 108e editie met zoals natuurlijk veel aandacht voor landbouwdieren, landbouw innovaties en de paardensport. Aangevuld met leuke activiteiten voor jong en oud, waarbij hoet voeden van de inwendige mens natuurlijk niet mag ontbreken. Een terugblik met 100 foto’s, video’s en social media.

Hoewel het programma al om 08.30 uur begon, was de officiële opening om 10.30 uur door paralympisch medaillewinnaar Geert Schipper, boerenzoon en inwoner van Spanbroek. Tot 17.00 uur waren er diverse activiteiten op het programma. Daarna liep het veld leeg en de feesttent vol. Een mooie dag van ’s ochtend vroeg en tot de late uurtjes.

Foto’s

Bekijk hier in 100 foto’s een overzicht van een dagje Landbouwshow Opmeer. Mooi om te zien hoe kinderen omgaan met kleine en grote dieren. Natuurlijk ook veel aandacht voor de paardensport en de diverse keuringen. Voor smartphones klik hier.

Interview

Even na 13.00 uur waren we live via facebook voor een korte impressie van de landbouwshow. Wie anders dan de PR-man kan daar alles over vertellen. Het interview begint met Co Schipper met zijn verwachtingen van deze dag. Daarna een korte wandeling over het terrein. Daar spraken we een jongetje die aandachtig naar de paardensport zat te kijken. En met een reden, hij beoefende de sport zelf ook en wilde later ook springruiter worden.

Aan de hand van dit live verslag en gesprek met Co Schipper monteerden we de extra beelden voor een mooi compleet verslag van Landbouwshow Opmeer 2017.

Twitter

Ook op social media veel aandacht voor Landbouwshow Opmeer. Hieronder enkele (foto)Tweets.

Dat je dan op maandagmorgen in #themiddleofnowhere in de file staat voor de #landbouwdag Opmeer. Dat dus

A post shared by Ronneke van der Genugten (@ronnekevandergenugten) on

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post