Trein- en verkeershinder rondom Hoorn weekend 7 en 8 oktober

Reactie(s)

HOORN – In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 oktober vinden rondom Hoorn werkzaamheden aan het spoor en de weg plaats. Ook fietsers zullen een stukje moeten omrijden dat weekend.

Werkzaamheden spoor

De spoorwegovergang Koepoortsweg is vanwege werkzaamheden aan het spoor vanaf vrijdag 6 oktober 23:00 uur tot en met maandag 9 oktober 05:00 uur afgesloten. Voetgangers en fietsers kunnen gebruikmaken van de overgangen bij het Keern en de Liornestraat. Ook de voetgangersbrug bij het station over het spoor is gewoon toegankelijk.

Geen treinverkeer

Hoorn is tussen zaterdag 7 oktober vanaf 2.00 uur tot en met zondag 8 oktober per trein niet bereikbaar vanwege werkzaamheden aan het spoor tussen Zaandam en Enkhuizen. De NS zet bussen in tussen Zaandam en Enkhuizen en Hoorn en Heerhugowaard. De Museumstoomtram rijdt wel.

Werkzaamheden A7-Avenhorn

Vanwege werkzaamheden rond de N23-Westfrisiaweg zijn vanaf vrijdag 6 oktober 19.00 uur tot en met maandag 9 oktober 5.00 uur de op- en afrit van de A7 richting Amsterdam bij Avenhorn afgesloten. De nieuwe op- en afrit kan wel gebruikt worden, maar alleen vanuit en richting Grosthuizen/Scharwoude.

De afsluiting betreft de Venneweg (vanaf de Hulk tot aan het kruispunt met de N247), een gedeelte van de N243 (tussen de N507 (De Braken) en de N247/Venneweg) en een gedeelte van de N247 (vanaf het kruispunt met de N243 tot de Nieuwe toerit van de A7). Het verkeer wordt omgeleid.

Deze werkzaamheden met bijbehorende afsluitingen worden indien nodig in het weekend van 13 en 16 oktober herhaald.

Nadine OK run

Let op: op zondag 8 oktober zijn de Westerdijk-IJsselmeerdijk-Schardam vanwege de Nadine OK Run afgesloten. Verkeer kan het beste via de A7, Turborotonde en Provincialeweg Hoorn in- en uitrijden.  De Provincialeweg zal hierdoor drukker zijn.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post