Verkochte schilderij Koningsdag Hoorn blijkt erfstuk

Reactie(s)

HOORN – Wie heeft dit schilderij gekocht met Koningsdag in Hoorn? Dat vraagt Astrid Montijn zich af na een oproep in de faceboek groep ‘verloren en gevonden’.

“Ik ben op zoek naar dit schilderij. Het is per ongeluk verkocht afgelopen koningsdag op de vrijmarkt in Hoorn, omgeving stationsgebied. Het is een erfstuk en heeft voor mij emotionele waarde.”

Astrid is realistisch over haar kans van slagen. “Kans is klein dat ik het terug vind maar misschien herkent de koopster de foto en wil het afstaan? Helaas heb ik niet geweten dat dit schilderij tussen de koopwaar zat.”

Update

In dezelfde facebook groep waar Astrid Montijn haar oproep deed voor het verkochte schilderij, geeft zij nu een update. En nee, helaas nog niet gevonden. “Hallo allemaal, na twee dagen behoorlijke mediagekte rondom mijn zoektocht heb ik het schilderij helaas nog niet terug gevonden. Mijn oproep is inmiddels op de radio, in de krant en zelfs tv geweest en het is onwerkelijk bizar wat een aandacht het heeft en ook hier zo massaal gedeeld. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor!”

“Ik heb inmiddels wèl deze prachtige foto gekregen van iemand die heel toevallig langsliep op de vrijmarkt. Dit heeft mij ook superblij gemaakt. Nogmaals dank!”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post