Voulez-Vous Market met Pasen bij Philipsfabriek Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Op eerste en tweede Paasdag vindt de eerste editie van de Voulez-Vous Market plaats in de monumentale Philipsfabriek in Hoorn. “De Voulez-Vous Market is een vernieuwend shopevent met een groot aanbod van mode, kunst, vintage, interieur en duurzame producten van creatievelingen, ontwerpers en ambachtslieden. Meer dan 60 standhouders staan te popelen om hun verschillende producten en diensten te laten zien aan het publiek”, aldus een enthousiaste Willem Oud, organisator van het event.

Voor ieder wat wils

De Voulez-Vous Market is een laagdrempelige manier om kennis te maken met unieke ontwerpen en producten. Ook staan er ondernemers met de mooiste (vintage) kleding en brocante spullen. Verschillende standhouders bieden een demonstratie of workshop aan. Op de website van het evenement staat hierover meer informatie. Voor kinderen is er een springkussen en kan er geknutseld worden. Paaseieren zoeken is beide dagen om 13.00 uur.

Hoornsche Foodmarket

Ook aan de inwendige mens is gedacht. De Hoornsche Foodmarket is terug als onderdeel van de Voulez-Vous Market. Ongeveer 12 foodtrucks zijn aanwezig met onder andere Mexicaanse tacos, Spaanse tapas en Surinaamse specialiteiten. Ook wordt Barrel Pop-up cafe geopend. Een tijdelijke kroeg waar het nieuwe bier van de Bierbroerders wordt gepresenteerd. Aan de details is gedacht: er zijn gokkasten, een pooltafel en zelfs een airhockeytafel.

Locatie en vervoer

De Voulez-Vous Market wordt gehouden op eerste en tweede Paasdag (zondag 16 en maandag 17 april) in en om de Philipsfabriek aan de Holenweg 4 in Hoorn. Het evenement is geopend tussen 11.00 en 21.00 uur (marktkramen sluiten om 18.00 uur). De fabrieksloods is verwarmd en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid via Hoorn 80 op de Schelphoek.  Lopen vanaf het station kan ook en duurt ongeveer 15 minuten. De entree tot 12 jaar is gratis. Daarboven is het 2 euro.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post