Broederliefde en Douwe Bob naar Zomerpop

Reactie(s)

HOOGWOUD – De kersverse 3FM Awardwinnaar voor Beste Groep én ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ op één avond van dichtbij beleven? Zomerpop in Hoogwoud heeft zowel Broederliefde als Douwe Bob gestrikt. Daarnaast presenteert het festival onder meer DJ Jean en The Dirty Daddies.

Onder de jeugd behoeft Broederliefde geen introductie meer. In 2016 stond de rap-/hiphopformatie maar liefst veertien weken op 1 in de albumlijst en knalde daarmee een dertien jaar oud record aan flarden. De single ‘Jungle’ werd dat jaar het meest gestreamde nummer op Spotify. Na vlammende optredens op onder andere Pinkpop en Lowlands komen de Rotterdammers nu Zomerpop op stelten zetten.

Unieke kans

Douwe Bob deed dat twee jaar geleden al en gaat zaterdag 2 september op herhaling. Hiermee voegt hij zich in het rijtje met namen als De Staat, Kensington en Racoon. De authentieke singer-songwriter, die vorig jaar nog schitterde op het Eurovisie Songfestival, neemt zijn voltallige band mee naar Hoogwoud. Een unieke kans voor de fans, want Douwe Bob geeft deze zomer slechts enkele shows in Noord-Holland.

Explosief

De eerste headliner van de Rabo-stage is een waar icoon: DJ Jean. Van Dance Valley en Slam FM tot hippe clubs wereldwijd: overal brengt hij het publiek in extase met zijn deephouse en hits als The Launch en Love Come Home. Over energie gesproken: spektakelband The Dirty Daddies zorgt voor een explosieve afsluiting van Zomerpop 2017. Een sensatie waarbij jong en oud losgaat op de grootste partyknallers uit de muziekhistorie!

Dertig acts

Aan de line-up, die in totaal circa dertig acts gaat tellen, worden binnenkort nieuwe aansprekende namen toegevoegd. Al bevestigd zijn: Hato, dj die ‘iedere zaal in elke vorm possible plat krijgt’. Bartek: hard, snel en catchy. Weslo: dj en rasentertainer die o.a. het voorprogramma van Miley Cyrus verzorgde. Shepherds Pie: indierocksensatie die vorig jaar Bleekveld op z’n kop zette. Party & Bullshit: dansbare muziek met soms een rauw randje. En Edwin Danks: winnaar Slag om Hoogwoud 2017 (zowel publieks- als juryprijs!). Meer informatie en ticketverkoop: www.zomerpop.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post