Cateraar Cormet uit Hem komt in Italiaanse handen

Reactie(s)

HEM – Cormet Enjoy the Good Life B.V. (Cormet) is al sinds 1992 specialist in onderwijscatering. Op 11 januari 2017 is het bedrijf uit Hem gefuseerd met de Italiaanse cateraar Creia en gaat het deel uitmaken van deze grote, professionele keten met vestigingen in Italië, Spanje, Denemarken, Duitsland en België.

Cormet ziet dit als een grote stap vooruit, zowel voor opdrachtgevers en medewerkers alsmede voor onze dagelijkse gasten. “Door onderdeel uit te maken van deze groep, kunnen wij de continuïteit voortdurend blijven garanderen en nog beter voldoen aan de vraag naar de invulling van eten en drinken”, aldus Rijkent Cornelius, algemeen directeur Cormet.

Andere markten

Mede dankzij de ervaring van Creia hoopt Cormet haar activiteiten naar andere markten uit te breiden. Naast haar specialiteit in onderwijscatering uitbreiden naar bedrijfshoreca en eten en drinken in zorginstellingen.

Cornelius: “Door het delen van kennis en kunde, de ontwikkeling van een grotere innovatieve slagkracht en enorme creativiteit en conceptontwikkeling van beide cateringorganisaties leidt deze stap tot een verbetering in kwaliteit, meer foodbeleving en een forse groei in maatschappelijk verantwoord ondernemen.” Cormet behoudt haar eigen identiteit en het huidige managementteam blijft ook in tact.

Meer over beide bedrijven bij onze partnerwebsite voor zakelijk Westfriesland; Westfriesland in Bedrijf

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post