12 jaar cel voor dader die Hoornse als sexsslavin misbruike

Reactie(s)

HOORN – Vrijdag was de uitspraak van de rechtszaak die eerder al vele schokkende verhalen naar boven haalde. Mustapha elN. (39) kreeg te horen dat hij 12 de cel in moet en een schadevergoeding moet betalen van 108.000 euro aan het slachtoffer een 38-jarige vrouw uit Hoorn. El N. mishandelde de vrouw zeven weken lang, verkrachtte haar en dwong haar tot sex met anderen.

Een afspraak via een datingsite eindigde in een drama voor een 37-jarige vrouw uit Hoorn. Door grote gokschulden van El N. moest ze betaald sex hebben met zijn vrienden en een lening afsluiten van 48.000. “Ook moest ze urine drinken, ontlasting eten en de anus van El N. schoonlikken nadat hij naar de wc was geweest. Verder moest ze harddrugs gebruiken, werd ze gechanteerd met expliciete seksfilmpjes en beschoten met een pistool. Na die beschieting werd ze gedwongen om zelf de hulzen op te zoeken,” aldus de nieuwssite NH.

Toerekeningsvatbaar

El N. gaf als verweer dat hij onder invloed was van drugs en GHB. Een onderzoek bij het Pieter Baan centrum werkte hij niet mee. De rechter verklaarde El N. geheel toerekeningsvatbaar.

Via ons eerdere artikel uitspraak El N. verdacht van ontvoering mishandeling en afpersing was de uitspraak live te volgen via rechtbank verslaggever Henk Prins.

Video

Video met een uitgebreide uitspraak door de voorzitter van de meervoudige rechtbank. Het schets een horrorscenario dat begon met afpersing na de eerste date via een datingsite.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post