Deel Maelsonstraat op de schop voor verbinding met Provincialeweg

Reactie(s)

HOORN – De aansluiting van de Maelsonstraat op de Provincialeweg wordt de eerste stap binnen het plan Poort van Hoorn. In september 2016 is de Provincialeweg aangepast en voorbereid op deze nieuwe kruising, vanaf 30 januari gaan de werkzaamheden starten aan de kant van de Maelsonstraat meldt aannemer Mouwrik/Waardenburg.

Vanaf maandag 30 januari wordt in delen gewerkt aan de reconstructie van de Maelsonstraat en daarmee de aansluiting op de Provincialeweg. Als de werkzaamheden meezitten moeten deze halverwege augustus 2017 gereed zijn.

De werkzaamheden worden in meerdere delen uitgevoerd. De werkzaamheden in deelproject A (zie hierboven) bestaan uit graafwerkzaamheden en het aanbrengen of verplaatsen van kabels en leidingen door de nutsbedrijven. Deze werkzaamheden zijn op vrijdag 31 maart 2017 klaar.

Het verkeer op de rijbaan van de Maelsonstraat ondervindt van deze werkzaamheden geen overlast. Op enkele momenten moeten de nutsbedrijven in de rijbaan aan het werk. Er blijft dan voldoende ruimte over voor het verkeer om te passeren. Voor de voetgangers worden oversteekplaatsen geregeld en voorzieningen in de vorm van o.a. loopschotten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post