Foto’s en uitslagen Nadine OK Run 2017

Reactie(s)

KOGGENLAND/HOORN – Zondag 8 oktober werd de 9e Nadine OK Run georganiseerd. Hoewel de ochtend wat nat begon klaarde het rond de start flink op en liepen de lopers daarna zelf in een lekker zonnetje naar de finish.

De start was als vanouds bij Appartementen-complex “Meerzicht” en het pannenkoekenhuis in Scharwoude. De finish was in het nieuwbouwgedeelte van Scharwouden aan de T. van der Meerstraat te Scharwoude.

Naast de wandeltocht en crosstocht konden de deelnemers kiezen voor de kidsloop van 1km, een 5km en een 10km. Nieuw en aangekondigd al een eenmalige extra, de 21km Halve (Maen) marathon. Deze liep een naast een deel over de dijk ook een deel door de oude Hoornse binnenstad met een lus over het Oostereiland langs de Halve Maen. Volgens diverse lopers een mooie toevoeging.

Foto’s

Onze fotograaf is van start tot finish flink actief geweest met een groot aantal foto’s. De kans dat je niet op een van de foto’s staat is daarmee zeer klein. Klik hieronder op de link voor een foto overzicht van die categorie. Na dinsdag komen alle foto’s ook op facebook.

Foto’s Nadine OK Run 2017 Start kidsloop

Foto’s Nadine OK Run 2017 Start 5km,10km en 21km

Foto’s Nadine OK Run 2017 Doorkomst 5km

Foto’s Nadine OK Run 2017 Doorkomst 10km en 21km

Foto’s Nadine OK Run 2017 Finish 10km en 21km

Video

Loper Roy Gorres maakte een mooie video samenvatting van de 21km loop. Hij gebruikte daarvoor een camera op een stabilisatiestatief (gimbal) tijdens het hardlopen. Dat levert mooie beelden op.

Uitslagen

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post