Hoorn toast op nieuwe jaar met Tim Knol en inwoners

Reactie(s)

HOORN – Op maandag 8 januari organiseert de gemeente Hoorn van 19.30 uur tot 22.30 uur een Nieuwjaarsborrel bij schouwburg Het Park in Hoorn. Op het programma staan onder andere Levy Jansen (vlogger uit Hoorn) en een unplugged optreden van Tim Knol.

In juni besloot de Hoornse raad om de nieuwjaarsreceptie opnieuw in te stellen. Burgemeester Nieuwenburg: ‘We willen er vooral geen ‘bobo-feestje’ van maken, maar een leuke en laagdrempelige ontmoeting van en met de stad. Dus nadrukkelijk ook voor inwoners en ondernemers die wat minder vaak contact hebben met de gemeente. Geen statige receptie, maar een nieuwjaarsborrel, met een leuk programma en vooral veel ruimte om elkaar te spreken.’

Voor een mooie stad

Voor een mooie stad, dat is het thema van de nieuwjaarsborrel. Wat is voor jou een mooie stad? En wat doe jij voor een mooie stad. Met die vragen ging Hoornse vlogger Levy Jansen de stad in. Dat leverde leuke en aansprekende beelden op. Ook burgemeester Nieuwenburg staat in zijn nieuwjaarsgedachten stil bij deze vragen. “Het zijn de mensen die de stad maken. Samen maken we alles mooier”. Daarnaast is er een show van Global Dance Centre Hoorn (voorheen Dazzling). Het officiële programma wordt afgesloten met een unplugged optreden van Hoornse muzikant Tim Knol.

Oproep burgemeester

De burgemeester hoopt op een succesvolle avond, met veel nieuwe gezichten en ontmoetingen. “Bij mijn kennismaking met de stad heb ik al heel veel inwoners en ondernemers mogen ontmoeten. Dat levert altijd leuke, mooie, ontroerende en interessante gesprekken op. Ik hoop dat er nu ook veel inwoners en ondernemers naar de schouwburg komen om samen het nieuwe jaar in te luiden. Mijn oproep is dus: kom naar de schouwburg en neem je buren, vrienden, kennissen en collega’s mee!”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post