Komend weekend geen treinverkeer Hoorn en Enkhuizen

Reactie(s)

HOORN/ENKHUIZEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 augustus vanaf 02.00 uur tot en met zondag 27 augustus rijden er geen treinen op de lijn Hoorn en Enkhuizen. Ook het verkeer moet bij enkele spoorwegovergangen rekening houden met tijdelijke afsluitingen.

In verband met de werkzaamheden aan het spoor rijden er dat weekend geen treinen. De NS zet daarvoor in de plaats bussen in. Volgens de NS betekent dit een extra reistijd van een kwartier tot een half uur. Kijk voor actueel reisinformatie op de website van de NS.

Verkeershinder Hoogkarspel

De spoorwegovergang in de Nieuweweg in Hoogkarspel wordt zaterdag 26 augustus twee keer twee uur afgesloten in verband met materieel op het spoor. De afsluitingen zijn van 6.00 tot 8.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Fietsers en voetgangers worden met verkeersregelaars via een korte omlooproute veilig om het materieel heen geleid. Al het gemotoriseerd verkeer moet omrijden.

Verkeershinder Westwoud

De overgang Landpad is van vrijdag 25 augustus 23.00 uur tot maandag 28 augustus 05.00 uur gesloten vanwege werkzaamheden.

Verkeershinder Bovenkarspel

Door werkzaamheden aan het spoor is de spoorwegovergang in de Broekerhavenweg in Bovenkarspel aankomend weekend afgesloten. De afsluiting begint vrijdag 25 augustus om 23.00 uur en duurt tot zondag 27 augustus 16.00 uur. Al het verkeer moet omrijden via de spoorwegovergang bij het winkelcentrum.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post