Kruising Van Dedemstraat en Maelsonstraat week op de schop

Reactie(s)

HOORN – Van 17 juli t/m 21 juli zijn er werkzaamheden gepland aan de kruising Van Dedemstraat – Maelsonstraat. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren is de kruising afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en ca. 16.00 uur.

Voetgangers en fietsers, lopend met de fiets aan de hand, kunnen gebruik maken van het trottoir. De werkzaamheden aan het kruispunt zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden.

Bereikbaarheid

Tijdens deze werkzaamheden zijn het Horizon College en het parkeerterrein van de Maelsonstraat nr. 26 bereikbaar vanaf de Provincialeweg via afslag WFG. Parkeren bij de Maelsonstraat nr. 28 is tijdens deze periode niet mogelijk. Voor de gebruikers van nr. 28 wordt elders parkeergelegenheid aangeboden.

De AH is bereikbaar via het Keern, de bereikbaarheid wordt door middel van aanvullende informatieborden aangegeven. Het P+R terrein bij het station is bereikbaar via de Johannes Poststraat/Koepoortsweg. De huisartsenpost is tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf de Provincialeweg via afslag WFG.

Zo ziet de weg er nu uit

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post