Man (63) uit auto getrokken, mishandeld en beroofd

Reactie(s)

HOORN – Een 63-jarige man uit Hoogkarspel is vrijdagavond rond 21.15 uur hard handig uit zijn auto gerukt, mishandeld en beroofd. De politie zoekt getuigen van deze beroving op de Siriusstraat in Hoorn.

De dader tikte op het raam van een automobilist die de weg aan het zoeken was (navigatie instellen) De autodeur van het slachtoffer, een 63-jarige man uit Hoogkarspel, werd door de verdachte open gerukt. Vervolgens werd de man uit de auto getrokken. Voor het slachtoffer het door had werd hij een steeg in getrokken en mishandeld door drie personen.

Beroving

In de steeg werd het slachtoffer geslagen met een hard voorwerp. De man moest zijn persoonlijke bezittingen afgeven. Daarna ging het drietal er vandoor. Het slachtoffer is opgevangen door buurtbewoners en nagekeken door de medewerkers van de ambulancedienst.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van het incident. Mogelijk heeft het drietal rondgehangen in de omgeving van de Siriusstraat. Getuigen of mensen met andere informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post