Nieuwe dierenambulance via Dierenlot

Reactie(s)

HOORN – Woensdag 23 augustus 2017 heeft Dierenambulance Hoorn e.o. haar tweede Dierenlot Dierenambulance in ontvangst nemen. Een nieuwe Opel Vivaro die volledig is ingericht. “Deze gaan wij vooral inzetten voor doktersritten en andere specifieke ritten waarbij wij naast de dieren, ook de baasjes vervoeren,” aldus Fred Perrier namens Dierenambulance Hoorn e.o

“Onze vrijwilligers zijn blij met de nieuwste aanwinst zodat wij in de regio nog meer hulp kunnen bieden aan dieren die dit zo hard nodig hebben. Aangezien wij een in een groot gebied werkzaam zijn is betrouwbaar vervoer een must. Wij bieden onze diensten aan in geheel West Friesland.”

Mankementen

De verouderde ambulance die indertijd zelf is aangeschaft kreeg steeds meer mankementen en de kosten waren aanzienlijk en of de ambulance alsnog een APK keuring zou doorstaan is nog maar de vraag. “Naast de nieuwe Dieren Ambulance maken wij ook nog gebruik van de verlengde Opel Combo die ons eind vorig jaar door Dierenlot ter beschikking werd gesteld.”

Lees ook: Dierenambulance Hoorn na 13 jaar weer in nieuwe auto

30 jaar

“Aangezien wij dit jaar 30 jaar bestaan, is deze nieuwe Dieren Ambulance de kroon op ons dankbare werk.”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post