Overval snackbar De Kersepit mislukt, overvaller vlucht weg

Reactie(s)

HOORN – De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met een overval op een snackbar Op de Moerbalk. Zondagavond bedreigde een in een zwart trainingspak geklede man de medewerkster van de snackbar met een scherp voorwerp.

De medewerkster slaagde erin de overvaller van zich af te houden waarna de overvaller zich uit de voeten maakte. Ondanks dat de politie een zoektocht had ingesteld en verschillende getuigen had gesproken, werd de dader niet meer aangetroffen. Bij de zoektocht werd ook een politiehond ingezet.

Sporenonderzoek

De politie heeft verder een sporenonderzoek gedaan en camerabeelden veilig gesteld. Direct na de beroving werd daarnaast een burgernetactie gestart en dezelfde avond hebben agenten ook een buurtonderzoek gehouden.

Burgernetmelding: Overval HOORN omg Moerbalk verdachte man in zwart trainingspak met strepen, rode doek voor gezicht, getint, tenger postuur

Getuigenoproep

De politie vraag getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, zich te melden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Hoorn via 0900 8844. Heeft u informatie maar wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem (tel. 0800-7000).

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post