Paracords knopen nieuwe spaaractie bij DEEN Supermarkten

Reactie(s)

HOORN – Supermarktketen DEEN is afgelopen weekend gestart met een nieuwe spaaractie. Paracords ‘maak het zelf!’ zijn koordjes van stevige elastiek die geknoopt kunnen worden door armbandjes of andere creaties.

Bij iedere 15 euro of meer aan boodschappen én bij speciale actieproducten ontvangen klanten twee meter Paracord en een armbandsluiting. Voor het spaar element zijn de Paracords verkrijgbaar in twintig verschillende kleuren. Deze spaaractie loopt van zondag 22 januari t/m zaterdag 25 februari 2017.

Maar wat kun je met deze Paracords? Creatievelingen kunnen zich via internet en youtube uitleven op vele voorbeelden als armbandjes en poppetjes. Ook heeft de supermarktketen het Paracords Magazine gemaakt, waarin spaarders kunnen leren hoe je zelf deze armbanden maakt en wat men nog meer met Paracord kunt knopen.

Via Youtube.com/Deen Supermarkten

Alert

Voor het lassen van de Paracords wordt op Youtube uitgebreid uitgelegd hoe dat kan met een aansteker. Hoewel daarbij duidelijk bij staat vermeld om een volwassen dit te laten doen is dit voor ouders een extra waarschuwing naar hun kinderen die actief zijn met deze Paracords.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post