Politie vermoedt diefstal na vondst jerrycans vol brandstof

Reactie(s)

REGIO – De politie basisteam Hoorn meldt dat in de nacht van zondag op maandag mogelijk sprake kan zijn geweest van diefstal van brandstof. Bij een controle trof men jerrycans met brandstof aan in een auto. Daarbij zijn twee mannen uit Amsterdam aangehouden.

Agenten zagen op de Zuiderdracht twee auto’s opvallend dicht achter elkaar rijden. Ze besloten de auto’s staande te houden en de inzittenden en de kentekens te controleren. In een van de auto’s troffen de agenten vijf jerrycans met brandstof aan. De twee mannen van 23 en 25 jaar uit Amsterdam zijn daarbij aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en de auto en de jerrycans zijn in beslag genomen.

De vijf jerrycans met brandstof zaten in de kofferbak van een auto. De politie heeft daarbij sterk het vermoeden dat de inzittenden op een niet legale wijze ‘getankt’ hebben. De politie is daarom op zoek naar informatie aangaande de mogelijke herkomst van de brandstof en/of de jerrycans.

Heeft u informatie bel de politie via 0900-8844 met vermelding van het zaaknummer 2017006168.

 

 

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post