Regenboogzebrapad WFG en Pride Walk met Roze Maandag Hoorn

Reactie(s)

HOORN – De roze maandag tijdens de Hoornse kermis bestaat al enkele jaren. Dit jaar wordt het weer ietsje groter aangepakt; Opening van een regenboogzebrapad en een Pride Walk.

De Roze Maandag tijdens de kermis in Tilburg is een begrip. Maar volgens de organisatoren zal de Roze Maandag Hoorn tijdens de Hoornse Kermis ook een dag zijn om niet te vergeten zijn. Op deze dag, 14 augustus, wordt om 17.00 uur het regenboogzebrapad geopend voor het Westfries Gasthuis in Hoorn.

Hoorn Pride Walk

Hierna volgt om circa 17.15 uur de Hoorn Pride Walk georganiseerd door LHBTI Hoorn en Damespad. Dit is een wandeling (korte route) van Westfries Gasthuis tot de Dubbele Buurt, met een ongeveer 25 m lange en 4 m brede Regenboogvlag. De Hoorn Pride Walk wordt muzikaal begeleid door een Fanfare band.

Wandel mee

“De meterslange Regenboogvlag zal een prachtig gezicht zijn door de stad, maar heeft vele handjes nodig om gedragen te worden. Dus kom ook en help of wandel met ons mee! Laten we de Regenboogvlag trots door regenboogstad Hoorn dragen,” aldus de organisatie van Roze Maandag in Hoorn op facebook.

Roze Feest

Bij aankomst met de Regenboogvlag bij de Dubbele Buurt te Hoorn worden de groep rond 18.00 uur ontvangen met een door een muzikaal optreden van Merel Moistra. Aansluitend volgen diverse optredens op het podium tijdens het ROZE FEEST in de Dubbele Buurt te Hoorn.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post