Ruime keuze met 200 marktkramen bij jaarmarkt Blokker [foto’s]

Reactie(s)

BLOKKER – De Westerblokker wordt traditiegetrouw de laatste zaterdag van augustus omgetoverd tot een lange weg vol marktkramen. Tijdens de jaarmarkt Blokker staan er meer dan 200 marktkramen met diverse spullen, goederen en locatie activiteiten en initiatieven. De jaarmarkt loopt door tot 16.30 uur.

De jeugd van 5 t/m 12 jaar mag hun tweedehands spulletjes op het terrein van basisschool de Bussel aan de man brengen, de poort van de school is om ongeveer 7 uur open. Daarbij wordt streng op toegezien dat personen boven de 12 jaar geen toegang hebben met handel op het terrein van de school.

Kinderactiviteiten

Bij de Primera achter is er voor de kinderen het springkussen de draaimolen een stormbaan en andere leuke attracties, tevens weer het ponyrijden achter het Beursplein. Al jaren is de op steltenlopende Simon Ballon van de partij om iets leuks voor de kinderen van ballonnen te maken.

Brandweer en politie

De Brandweer ontbreekt meestal ook niet met voor het publiek leuke demonstraties en voor de kleintjes is er de mogelijkheid de brandslang zelf eens ter hand te nemen. Dit jaar komt voor het eerst de politie met een 12 meter lange voorlichtingsvrachtwagen.

Tentoonstelling

In de hervormde kerk op de hoek van de Kolenbergstraat /Westerblokker is er een leuke tentoonstelling, van Karel Betsema met de tekengroep, dit is zowel binnen als buiten.

Foto’s

Bekijk hier het foto overzicht van Jaarmarkt Blokker 2017 of klik hier voor het foto overzicht op facebook.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post