Slachtoffer Hoornse zedenzaak treed naar buiten met boek

Reactie(s)

HOORN – Maandenlang was zij bekend onder de naam Esmée. Zij was het slachtoffer van een verkrachter waarbij naar nu blijkt de politie veel steken heeft laten vallen. In het boek ‘De jacht op mijn verkrachter’ schrijft zij over deze geruchtmakende Hoornse zedenzaak. Dat doet zij samen met vriend Robert Vinkenborg.

Esmée schrijft het boek onder haar eigennaam Sylvia Veld. Want de wereld mag nu weten wie ze is en hoe ze zelf haar verkrachter achter de tralies kreeg. Met vriend en journalist Robert Vinkenborg – die haar hielp met de jacht – schrijft ze een boek dat volgend jaar zal verschijnen bij uitgeverij Just Publishers.

Geen publiciteit

Dat nu bekend is geworden wie zij is, betekent niet dat zij volop in de schijnwerpers wil staan. “Sylvia verzoekt iedereen haar met rust te laten en haar niet te benaderen. Beide schrijvers geven geen interviews over het boek tot het is verschenen. Verzoeken daartoe kunnen worden ingediend bij de uitgever,” staat vermeld op de facebookpagina van het nog te verschijnen boek.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post