Spoorwegovergang Liornestraat weekend afgesloten

Reactie(s)

HOORN – Vanwege werkzaamheden aan het spoor bij de spoorwegovergang Liornestraat – J.D. Pollstraat is deze van vrijdagavond 27 oktober 23.00 uur tot maandag 30 oktober 5.00 uur afgesloten.

Alternatieven voor auto’s en fietsers

Autoverkeer kan via omleidingen de binnenstad in en uit, bijvoorbeeld via het Keern of de Willemsweg. Om de doorstroming in oostelijke richting te bevorderen is de bussluis bij de Vollerswaal en de Kleine Oost opengesteld voor autoverkeer. Fietsers kunnen gebruikmaken van andere spoorwegovergangen, zoals de Koepoortsweg en het Keern .

Van vrijdagavond 27 oktober 23.00 uur tot maandag 30 oktober 5.00 uur is vanwege werkzaamheden aan het spoor de…

Posted by Gemeente Hoorn on Dienstag, 24. Oktober 2017

Geen treinverkeer

Doordat er continue gewerkt wordt aan de spoorwegovergang is er op zaterdag 28 en zondag 29 oktober hierdoor geen treinverkeer mogelijk tussen station Hoorn en Enkhuizen. De NS zet hiervoor bussen in.

Reden

Met de aanpak van de spoorwegovergang aan de Liornestraat zijn de spoorwerkzaamheden binnen Hoorn afgerond. De werkzaamheden maken deel uit van groot onderhoud aan het traject tussen Amsterdam en Enkhuizen. Het oude spoor wordt op tal van plaatsen verwijderd om het vervolgens compleet te vernieuwen.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post