Trampoline, indoor BMX en escaperooms in Sam City op Blauwe Berg Hoorn

Reactie(s)

HOORN – Sam City is de naam voor een groot evenementenhal op de Blauwe Berg in Hoorn. In de nog te bouwen hal tussen Hotel Van der Valk en Schaatsbaan de Westfries komen onder andere een indoor BMX, step en skatebaan, naast Lasergame, trampoline en ook escaperooms. Dit meldt het bedrijf op de eigen facebook.

Het NHD meldt dat de ondernemer achter dit plan Jitty Kroezen uit Medemblik is. Daar was zij al 3,5 jaar actief met indoorspeeltuin FunFestijn. “De grond is gekocht, de financiering en de vergunningen zijn rond,” aldus Kroezen in het NHD.

Kroezen is duidelijk blij met de nieuwe kansen voor het nieuwe jaar: “Voor ons komt er een uitdaging bij: we gaan in Hoorn een hal neerzetten van ruim 4000m2 met o.a. een trampoline hal, BMX-/step-/skatebaan, Lasergame en escape rooms! Ontzettend veel zin in, maar er moet ook nog ontzettend veel gebeuren! We richten ons op een oudere doelgroep vanaf 8 jaar. Kinderpartijtjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes, sportlessen, en andere vrijetijdsbesteding. We komen op het terrein naast het Van der Valk hotel in Hoorn, gelegen voor de IJsbaan.”

Op de facebookpagina is ook een ontwerptekening van ME2 architecten uit Medemblik toegevoegd. (zie foto hierboven). Het is de bedoeling om eind 2017 open te gaan.

Foto’s en locatie

Via Google Earth is duidelijk te zien waar de hal gaat komen. Daarnaast de afbeelding die gedeeld werd op de eigen facebook pagina. Klik op de foto’s voor een vergroting.

Reacties via facebook

Hoorn krijgt een nieuw evenementenhal bij de Blauwe Berg naast De Westfries. Met trampolinehal, indoor BMX en escaperooms.

Geplaatst door OnsWestfriesland op maandag 2 januari 2017

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post