Vierde lichtjesavond in Bangert en Oosterpolder in Zwaag

Reactie(s)

ZWAAG – Het moet een magische avond gaan worden, in de straten rondom de Kreek. Zaterdag 23 september wordt hier de vierde editie van de lichtjesavond Bangert en Oosterpolder staat in het teken van magie, muziek en dans, sprookjes en sport!

Bewoners van de wijk doen ook mee door hun tuinen mooi te versieren om van lichtjesavond een bijzondere burendag te maken. Voor de mooiste tuinen zijn diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld door sponsors.

Acts en meer

Op de bruggen, in het water, in de voortuinen, op de straat en op de parkeerplaatsen, kun je onder andere genieten van een magische show van NEMO (Amsterdam), een spectaculaire Free run demonstratie, verlichte rollerskates en steltlopers en een prachtige bellenblaasshow. Ook kun je meezingen met het smartlappenkoor, op de foto in sprookjesland, een marshmallow roosteren bij het mystical fire en meedansen in een flashmob.

Start

De aftrap van de lichtjesavond is om 19.45 uur op het podium bij MFA de Kreek. Van 18.30 – 19.30 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de schminkfabriek in de Kreek, DJ Jelmer zorgt voor de muziek tijdens het schminken. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwsberichten, ga dan naar de facebookpagina van de lichtjesavond. Heeft u nog vragen dan kunt u die stellen via lichtjesavondbo@gmail.com
De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post