Volgende week avond/nacht afsluiting afrit 9 Hoorn Noord

Reactie(s)

HOORN – De A7 afrit 9 Hoorn-Noord vanuit Amsterdam is van maandag 27 november tot en met zaterdag 2 december afgesloten tussen 21.00 en 5.00 uur. Heijmans werkt dan in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de aanleg van de nieuwe afrit. Er wordt onder andere nieuwe vangrail geplaatst, asfalt verwijderd en nieuw asfalt aangebracht.

De A7 afrit 9 Hoorn-Noord vanuit Amsterdam is van maandag 27 november tot en met zaterdag 2 december afgesloten tussen 21.00 en 5.00 uur. Verkeer wordt in de nacht omgeleid via A7 afrit 10 Wognum. De werkzaamheden kunnen geluids-en trillingshinder veroorzaken in de omgeving.

Tot 2018 1 rijstrook in gebruik

Vanaf zaterdag 2 december 5.00 uur kan het verkeer weer gebruik maken van de nieuwe afrit 9. De afrit is dan weer aangesloten op de N302. Van de nieuwe afrit wordt straks 1 rijstrook in gebruik genomen, die aansluit op de noordbaan van de N302. Als de zuidbaan in 2018 gereed is, worden beide rijstroken van de afrit opengesteld.

Toekomstige situatie

De aansluiting van de N23 Westfrisiaweg op de A7 wordt geheel ongelijkvloers. Dit betekent dat de toe- en afritten over de A7 heen worden gebouwd. De aansluiting op de A7 wordt opgewaardeerd naar een verbinding tussen een nationale (A7) en een regionale stroomweg (N23 Westfrisiaweg). Door een zogeheten ‘klaverbladconstructie’ kan alle verkeer vlot en veilig doorrijden.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post