Hartenwens Isa (9) uit Sijbelkarspel komt uit; Met gezin naar Disneyland Parijs

Reactie(s)

AMSTERDAM – Een dag om nooit te vergeten voor de 9-jarige Isa op den Kelder uit Sijbekarspel. Gisteren werd zij uitgebreid in het zonnetje gezet in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. De VriendenLoterij had hier een grote verrassing voor haar in petto: samen met haar ouders en broertjes Lars en Stijn mag zij binnenkort een weekend naar een bekend pretpark in Parijs.

Isa heeft de spierziekte SMA en zit in een elektrische rolstoel. Sinds haar vierde jaar is zij ambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds. Samen met haar ouders en haar broertjes Lars en Stijn zet ze zich in om geld in te zamelen voor het fonds en om hun verhaal te vertellen. Ook in hele spannende tijden zoals, vorig jaar tijdens een risicovolle operatie, zijn Isa en haar familie bereid hun ervaringen te delen.

Positief in het leven ondanks tegenslag

Het Prinses Beatrix Spierfonds geeft aan dat het geen gezin kent dat zo positief in het leven staat en alles uit het leven haalt, als de familie van Isa. En dat ondanks het verdriet en de tegenslagen die ze kennen in het leven van een gezin met een klein meisje dat de spierziekte SMA heeft. Daarom besloot het Prinses Beatrix Spierfonds een aanvraag voor het gezin te doen bij het VriendenFonds en daarmee Isa’s hartenwens uit te laten komen.

Isa dolblij

Isa is door het dolle heen nadat zij hoort dat haar droom uitkomt: “Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik ken het pretpark alleen van TV en van plaatjes. Ik ben zelfs nog nooit naar het buitenland geweest. Het is mijn grootste wens met Mickey Mouse op de foto te gaan. Dat gaat nu gebeuren!”

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post