Knikkerbaan maker Jelle Bakker uit Wervershoof bij BNN op tv

Reactie(s)

WERVERSHOOF – De opnamen zijn alweer even geleden. Fillemon Wisseling kwam met een cameraploeg naar Wervershoof voor zijn programma ‘Het is hier autistisch’. Dit programma van BNN start vanavond met de eerste uitzending om 21.05 uur op NPO3.

Op OnsWestfriesland.nl hebben wij al vaker aandacht besteed aan Jelle Bakker. Jelle is autistisch en heeft een bijzondere hobby, die een beetje uit de hand gelopen is. Het maken van knikkerbanen. Zijn zelf gemaakte knikkerbaan met 11.000(!) knikkers is op Youtube al meer dan 7,5 miljoen keer bekeken. Inmiddels volgen ruim 130.000 mensen uit de gehele wereld zijn video’s op zijn eigen kanaal. Iets waar menig vlogger in Nederland jaloers op zou zijn.

Lees ook: Jelle Bakker heeft 1,5 miljoen views met knikkerbaan XL 

Tv programma

In het programma BNN ‘Het is hier autistisch’ gaat presentator Fillemon Wisselink op bezoek bij mensen met autisme en een bijzondere passie of gave. In Amerika bezoekt hij een jongen die bij het horen van het een nummer deze direct uit zijn hoofd kan naspelen op de piano. En in Wervershoof ging hij op bezoek bij Jelle en zijn broer Dion die vaak aan de zijde staat van zijn bijzondere broer.

Filemon denkt dat ie zelf ook een autismespectrumstoornis heeft en gaat op onderzoek. Het programma is vanaf donderdag 19 januari 2017 elke donderdagavond rond 21.05 uur te zien op NPO3.

Update: De eerste uitzending van 19 januari 2017 is hier te zien.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post