Slapende man met nat pak door politie van bankje gehaald

Reactie(s)

MEDEMBLIK – Een man van 32 jaar uit Medemblik is dinsdagavond rond 23.35 uur aangehouden voor openbare dronkenschap. Deze aanhouding vond plaats rond de Oostersingel waarbij de man niet echt meewerkte.

De Medemblikker werd, voordat de politie arriveerde, eerst door een omstander uit het water gehaald. De man bleek dit niet te waarderen en ging wat bozig in een tuin in de buurt zitten. Toen de agenten aankwamen, lag de man inmiddels te slapen op een bankje.

Thuisservice

Toen de agenten de man wakker maakte, reageerde de Medemblikker direct agressief en wilde niet meewerken. Uiteindelijk wist de man te vertellen waar hij woonde en konden de agenten hem naar huis brengen.

Thuiskomst

Bij aankomst bleek echter dat de man zijn huissleutel vermoedelijk binnen had laten liggen. Daarom werd besloten de Medemblikker aan te houden voor openbare dronkenschap omdat hij niet met een nat pak buiten kon blijven.

En toch de huissleutel

Tijdens de insluiting kwam er toch ineens een huissleutel uit de broekzak van de verdachte en is de man weer naar huis gebracht om hier zijn roes uit te slapen. Tegen de Medemblikker werd wel een proces-verbaal voor openbare dronkenschap opgemaakt.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post