Weer inbraak bij Drogisterij Vroegop Wervershoof

Reactie(s)

WERVERSHOOF – In de nacht van donderdag op vrijdag hebben inbrekers ingebroken in de Drogisterij Vroegop in Wervershoof.

Het is niet de eerste inbraak in deze vestiging. “Vannacht is ons filiaal in Wervershoof opnieuw bezocht door een tweetal inbrekers”, aldus de eigenaar. “Deze keer hebben ze in een paar minuten tijd en grote hoeveelheid geuren meegenomen van oa BOSS, Lacoste, en verschillende andere geuren.”

Hoewel de politie en het beveiligingsbedrijf snel ter plaatse waren, wisten de daders toch te ontkomen. Zij vertrokken op een scooter met twee grote zwarte tassen.

Signalement

Dader 1 was gekleed in een zwarte Adidas joggingbroek, en zwarte leren (waarschijnlijk PME legend) jas met witte kraag en een bivakmuts.
Dader 2 was ook gekleed in een zwarte broek, met daarop een licht blauwe (regen) jas met een donkere van op de mouw. Verder viel op dat er op de linker borst van deze jas een wit logo zat.

“In verband met het onderzoek van de politie kunnen we een beelden (nog) niet of plaatsen. Heeft u rond 2:25 en 2:30 uur iets verdachts gezien, neemt u dan aub contact op met de politie op 0900-8844,” sluit de eigenaar het bericht op facebook af.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post