Werk aan N23 gaat door; ‘Wij hebben echt even een dansje gedaan’

Reactie(s)

MEDEMBLIK – Wethouder Nederpelt van de gemeente Medemblik is blij dat Heijmans en provincie het geschil hebben bijgelegd omtrent de werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. “We hebben echt wel even een dansje gemaakt”.

De Westfriese wethouders waren woensdagavond bijeen in Het Postkantoor in Stede Broec en werden daar door depeduteerde Post bijgepraat over de nieuwe overeenkomst tussen aannemer Heijmans en provincie Noord Holland.

Het belang van de weg is groot volgens Nederpelt en hij vind het daarmee goed dat de werkzaamheden weer doorgaan. “Heel goed nieuws voor de regio en keihard nodig voor bedrijven en woon- en werkverkeer. Cruciaal voor deze regio. We hebben er lang op gelobbyd  en veel op gehoopt, maar we zijn er ontzettend blij mee dat men er nu uit is. Het kan mij niet snel genoeg gaan. Liever vandaag dan morgen starten.”

Overlast

De nieuwe overeenkomst tussen beide partijen betekend wel dat het beperken van overlast van de werkzaamheden, deels wordt losgelaten en tijd en geld uit te sparen. “Ik hoop dat de overlast beperkt zal blijven en ik hoop oprecht dat wij eind 2018 snel van Enkhuizen naar Hoorn kunnen komen.”

Interview

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post