Hoorns Café wint ‘Stream battle’ en daarmee optreden

Reactie(s)

HOORN – Een optreden winnen van zanger Henk Dissel, dat leek de eigenaren van het Hoornse Café Viera wel iets. De zanger had van elke deelnemend café aan de wedstrijd een variatie op zijn lied gemaakt, met daarin de naam van het café. Het café die donderdagavond de meeste afgespeelde streams had op Spotify won een live optreden van deze zanger. En dat is Café Viera gelukt.

Bart Woelders van Café Viera: “Hadden ons opgeheven en daarnaast nog 140 cafe’s. Daarna de wedstrijd wie de meeste streams binnen haalt wint een optreden. We hebben alle vaste klanten en onze vrienden gevraagd om het nummer 24/7 te streamen op Spotify.”

Gewonnen

Vrijdag kwam het verlossende woord. “We hebben gewonnen!!!🎉🎉🎉🎉 Henk Dissel komt naar Vièra!!!” meldt Bart Woelder op de facebookpagina van het café. In onderstaande video wordt de winnaar live gebeld in de uitzending van RadioNL. (2:16min)

Nu zij gewonnen hebben, komt zanger Henk Dissel dus naar Hoorn. “We moeten nog een datum prikken, maar het beloofd een groot feest te worden. Samen met onze vaste klanten en vrienden. De overwinning hebben wij aan hen te danken. Daarom vanavond overwinningsfeest met Tom Haver, komt allen.”

Henk Dissel – Het Cafeetje

Het ging om dit nummer van Henk Dissel – Het Cafeetje.

Media aandacht

De stream battle heeft de nodige aandacht gekregen. Zo kwam donderdag NHNieuws/Weeff langs voor een tv item en was het ook te horen op Radio 2 in het programma van Rob Stenders.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post