Jacin Trill de vrolijkste rapper van Hoorn en Nederland

Reactie(s)

HOORN – Voor veel lezers zal dit de eerste kennismaking zijn met Jacin Trill. Deze rapper uit Hoorn brak door met zijn Happyland tape en laat in zijn clips duidelijk zijn roots zien. Hoorn en vrolijkheid. Dit blijkt uit de vele clips die inmiddels online te vinden zijn. Zo ook in zijn nieuwste track Nikes, een samenwerking met Bokoesam en 808milli.

Jacin Trill (19) is geboren en getogen in Hoorn. Vanuit de ‘bad vibes’ doordat zijn moeder heel ernstig ziek was, was het maken van muziek een uitlaatklep. Inmiddels is zijn moeder genezen, maar blijven de vrolijke beats.  In deze periode begon hij ook met wiet en dat ‘verdubbelde mij happiness’. Dit leidde tot Happyland.

“Jacin Trill is the artist die je wilt luisteren als je happy wil worden,” omschrijft hij zelf het doel van zijn muziek. Op de Nederlandse pop academie leert hij hoe dat werkt. Volgens 3voor12 staat Jacin Trill in de top 5 van gestreamde muziek via Spotify in Hoorn. Eind januari komt zijn album uit via Top Notch, die hij samen met Bokoesam en 808milli heeft gemaakt. In april start de tour.

Thuisbasis

Afgelopen week kwam de aflevering van Thuisbasis online. In dit programma van #First werd een bezoek gebracht aan de altijd vrolijke Jacin Trill in Hoorn. “Jacin woont nu een week op zichzelf en geeft ons een kijkje achter de schermen! We komen erachter wat zijn echte Happyland is. Ook laat Jacin ons zien waarom zijn slaapkamer er uitziet als een ballenbak en waarmee zijn koelkast altijd vol staat!”

Clips

Interview als Talent van de Maan bij 101Barz van september 2017. Daaronder een live optreden bij Slam met ‘Nikes’ en zijn clip ‘kspreyopjebytch’.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post