Trainingsloopje voor Marathon New York levert Kika 2000 euro op

Reactie(s)

ENKHUIZEN – Monique Dol gaat de Run for Kika Marathon New York 2018 lopen. Voor dit goede doel heeft zij zondag 4 februari, Wereld Kanker Dag, haar 30km training omgetoverd tot een sponsorloop. Wat begon als een leuk ideetje, bleek een gezamenlijke top prestatie te worden.

Familie, vrienden, kennissen en sporters van MOOI Personal Training hebben hier zich behoorlijk voor ingezet. Het idee was om 6 of meer personen een keer 5km met haar mee te laten lopen. Zij konden zich dan laten sponsoren, om natuurlijk weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor het goede doel Kika. En haar te ondersteunen tijdens haar training. Wat begon als een kleine vraag werd al snel steeds uitgebreider, met uiteindelijk 31 lopers.

262,5 km

Alle lopers konden hun eigen aantal km’s opgeven en werden verdeeld qua starttijd tijdens de 30km training van Monique. De ronde van 2,5km was afwisselend langs de ijsbaan in Enkhuizen en het RSG. Vele sporters hebben zelfs meer rondes gelopen dan vooraf opgegeven, totaal is er 262,5km gelopen!

Opbrengst

Een dag om niet te vergeten met zon, wind en in de laatste ronde zelfs nog even regen en sneeuw. Ondank het winterse weer was er warme opbrengst van € 1975,36. “Een geweldig resultaat voor Kika. Een doel waar ik me heel graag voor inzet, samen met alle andere deelnemers.”

Monique verder helpen met sponsoren op weg naar de Kika Marathon New York op 4 november 2018? Dat kan via www.runforkikamarathon.nl/monique-dol

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post