Berouw van ‘kwajongens’; De trampoline van Jasper is terug!

Reactie(s)

BLOKKER – Goed nieuws voor Jasper, een meervoudig complex gehandicapte jongen, heeft trampoline weer terug. “Geachte dieven die vannacht onze trampoline hebben gestolen uit de poort van de Benonilaan in Blokker. Ik wens jullie er veel plezier mee.. Heb het goed!!!” Was de spontane reactie op Facebook dinsdagochtend die Mark Wijnen plaatste nadat hij ontdekte dat de trampolitie uit de tuin in Blokker was meegenomen.

Massaal gedeeld

Zijn bericht op Facebook werd bijna 1000 keer gedeeld en kreeg veel reacties. Daarbij ook het aanbod van mensen zij Jasper hun trampoline mocht hebben. Vandaag, woensdag komt een mooi positief bericht van Mark. “De trampoline van Jasper is terug!!” Hij vermoed dat kwajongens spijt hebben gekregen en de trampoline weer terug hebben gezet.

Mark Wijnen geeft in zijn reactie aan wat de kracht is van Facebook. Maar uiteindelijk krijgt het verhaal een goed vervolg en daarmee is voor Mark de kous af. “Liefs namens Jasper”,  sluit hij het bericht af.

De trampoline van Jasper is terug!!!!

Lieve allemaal, na een enorme hectische dag gisteren is de trampoline weer teruggebracht!!!
Ik weet alleen dat het jongelui zijn geweest die veel spijt hebben van wat ze deden en erg onder de indruk zijn van alles wat er over hen gezegd is in reactie op mijn bericht. Ik heb de kracht van Facebook duidelijk onderschat en realiseer me dat mijn toon “de maat van de muziek” is gaan bepalen. Dat betreur ik nu….. Dat is de les die ik mag leren. Ik vind het stoer en dapper dat ze de trampoline hebben teruggebracht. Wat ons betreft is de zaak nu klaar. Dank jullie wel allemaal voor alle aanbiedingen…. We hoeven er dus geen gebruik van te maken. Ook bedankt voor de mooie en lieve te reacties, het is fijn die te mogen ontvangen. Nu we weten dat het een “kwajongensstreek” was (we hebben allemaal wel iets gedaan waar we later spijt van kregen toen we jong waren) hoop ik dat de mensen die scherper waren in de reacties hieruit meenemen dat de wereld een mooie plek is en dat mensen, ook als het anders lijkt, eigenlijk gewoon goed zijn. Zo zie je maar weer….. Nogmaals bedankt, heb het goed allemaal…..Liefs namens Jasper.

 

Lieve lieve mensen….. Wat een enorme stroom aan reacties. Lieve en hartverwarmende maar ook hele harde reacties. Ik…

Posted by Mark Wijnen on Dienstag, 30. Januar 2018

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post