Kensington en André Hazes naar Live in Hoorn (uitverkocht)

Reactie(s)

HOORN – Zaterdag 23 juni 2018 vindt de 8e Live in Hoorn plaats. Dit keer heeft de organisatie twee hoofdacts gestrikt! Kensington én André Hazes gaan live treden in Hoorn.

Hiermee is het de organisatie gelukt om de Utrechtse band Kensington te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Kensington sleepte met hun vierde album Control dubbel platina in de wacht en stond met elf nummers in de Top-40, waaronder bekend hits als ’Streets’, ’War’ en ’Bridges’. De band geeft in april acht concerten in acht Europese landen en staat dit jaar nog in de Amsterdam Arena. Deze On-Nederlandse band komt met een mega geluid- en lichtshow (internationale allure) naar Hoorn en zal maar liefst 90 minuten knallen!

Het Nederlandstalige lied zal worden vertolkt door André Hazes. Hij treedt samen met zijn negenkoppige liveband op en zal ruim 60 minuten het aanwezige publiek schor laten meezingen met hits als ‘Leef’.

Maan en Foute Uur

De line-up bestaat verder uit zangeres Maan, Starstruck (kings of entertainment) en Qmusic het foute uur live.

Meer informatie over live in Hoorn en de kaartverkoop.

Geluisterd?

Op 2 september 2017 vroegen via jullie via onze Facebookpagina wie jullie graag zouden willen zien optreden. André Hazes werd het meest genoemd en ook Kensington stond hoog op jullie lijstje. Zal de organisatie ook meegekeken hebben?

 Update

De ruim 7000 kaarten voor Live In Hoorn zijn uitverkocht. “Verbaast me niks, met twee giganten,” reageert mede-organisator Marinus Zoutendijk in het NHD. Tegenover OnsWestfriesland heeft hij een duidelijk antwoord op vragen over een mogelijke 2e avond op ons facebookbericht; “Nee, er komt 100% zeker geen 2e avond. Sorry,”

Posted by Live In Hoorn on Montag, 22. Januar 2018

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post