Vredenhof weer sfeervolle danszaal voor HEEL HOORN DANST 2018!

Reactie(s)

HOORN – Na het succes van de eerste editie van HEEL HOORN DANST in 2017, organiseert Double V op zondagmiddag 25 maart 2018 de tweede editie van het grootste dansspektakel van Hoorn: HEEL HOORN DANST 2018!

HEEL HOORN DANST is een combinatie van het beste wat Hoorn op dansgebied te bieden heeft, tezamen met de finale van de Hoornse Chacha Cup voor basisschoolleerlingen én een landelijke rankingwedstrijd voor formatiedansteams.

Bezoekers kunnen shows verwachten van de dansverenigingen Moves!, Mihn-zone, Coenstad Rollies, Global Dance Centre Hoorn en uiteraard ook van Double V’s eigen Dance Kids, Wedstrijd Kids en Veterans. Hiermee laat Heel Hoorn Danst de diversiteit en kwaliteit zien die Hoorn op dansgebied te bieden heeft. Het Double V Latin Formationteam zal haar nieuwste show ‘DANCE!’ laten zien, tijdens de formatiewedstrijd waaraan ook het Belgische team Dance Fusion deelneemt.

Hoornse ChaCha-Cup

Tevens vindt tijdens Heel Hoorn Danst de finale plaats van de Hoornse ChaCha-Cup, het project waarvoor hoofdtrainster Iris Bijleveld afgelopen december is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar binnen de gemeente Hoorn. De afgelopen weken hebben maar liefst 350 basisschoolleerlingen les gekregen van Double V. Tijdens de gymlessen vonden de voorrondes plaats waarin de beste dansers zich kwalificeerden voor de finale van de 2e Hoornse ChaCha-Cup. Verschillende basisscholen zullen de strijd aangaan met titelverdediger OBS Het Ooievaarsnest uit Zwaag om de felbegeerde ChaCha-Cup te winnen.

Kaarten

Dit prachtige gala zal plaatsvinden in Sportcentrum Vredehof dat voor deze gelegenheid omgebouwd wordt tot een sfeervolle danszaal. Kaarten voor dit evenement, 25 maart 2018 vanaf 13:00 uur, zijn in de voorverkoop voor €12,50 online te bestellen via www.heelhoorndanst.nl.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post