Vrijwilliger Ellen uit Hoorn verrast met elektrische fiets

Reactie(s)

HOORN – Een grote verrassing voor Ellen (62) uit Hoorn. Sensoor, de landelijke luisterlijn waar Ellen vrijwilliger is, deed voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling: Ellen krijgt een elektrische fiets.

Trudis Lefferts, fondsenwerver bij Sensoor is duidelijk waarom Ellen deze fiets verdiend. “Ellen is sinds drie jaar vrijwilliger bij Sensoor. Ze is een harde werker die van haar omgeving weinig voor zichzelf vraagt. Ze is bescheiden, behulpzaam en altijd bereid om bij te springen zonder ooit iets terug te vragen. Omdat ze alleenstaand is, het financieel niet breed heeft en heel veel pech heeft gehad met haar gezondheid is het tijd dat zij eens in het zonnetje wordt gezet! Geweldig dat wij haar namens het VriendenFonds deze prachtige elektrische fiets cadeau mogen doen.”

Verrast

Ellen zelf is blij verrast: “Wat een verrassing toen ik hoorde dat mijn hartenwens vervuld mocht worden. Het werken voor Sensoor, de landelijke luisterlijn geeft al zoveel blijken van waardering en dan deze extra waardering vanuit de organisatie erbij! Ik had dit echt niet verwacht en ben er super blij mee. Dank jullie wel allemaal.”

Over Sensoor, de landelijke luisterlijn

Sensoor, de landelijke luisterlijn is dag en nacht bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een anoniem, gelijkwaardig gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1.000 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post