WIJN een thrillerkomedie met oa. Vincent Croiset, Carine Crutzen en Porgy Franssen

Reactie(s)

HOORN – Woensdagavond 14 maart is WIJN een thrillerkomedie met oa. Vincent Croiset, Carine Crutzen, Porgy Franssen te zien in Schouwburg Het Park in Hoorn. Wij mogen voor deze voorstelling 3x twee kaarten verloten.

Wijn

In de thrillerkomedie ‘WIJN’ nemen zes acteurs de bezoekers mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt dan verwacht. Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar.

Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel. ‘WIJN’ is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie ‘Hartstocht’ uit 2016.

 

Kaarten

De voorstelling start om 20.15 uur en kaarten á €30,- zijn te bestellen via Het Park.

Winnen

Kunt u woensdagavond de voorstelling bijwonen en lijkt het u leuk om erbij te zijn? Reageer dan via deze facebookpost. Uiterlijk woensdagochtend 10.00 uur krijgen de winnaars bericht.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post