Nieuwjaar; Boerderij brand uit en vuurwerk ontploft bij hoofd

Reactie(s)

NOORD-HOLLAND – Drie gewonden door vuurwerk, 81 branden, veel mensen die hulp nodig hadden omdat ze veel te veel alcohol hadden gedronken. Dat zijn de incidenten waar de hulpverleners van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord op Oud en Nieuw mee te maken kregen. Het was een zeer drukke jaarwisseling voor de medewerkers van de ambulance, brandweer en de 112-meldkamer: tussen 0.00 en 8.00 uur waren er 221 incidenten.

Boerderij brandt uit

In Berkhout is net na het nieuwe jaar een woonboerderij verwoest door brand. De boerderij met rieten kap stond aan het Westeinde. Om 2.42 uur rukte de brandweer uit voor deze brand. De brandweer zette in op behoud van de stal met koeien. De stal en de koeien zijn niet bij de brand betrokken geraakt.

Zwaag

In Zwaag ontplofte vuurwerk vlak bij het hoofd van een man, hij liep letsel op aan zijn oor. Deze drie incidenten met slachtoffers gebeurden tussen middernacht en één uur.

 

78 kleine branden

De brandweer in Noord-Holland Noord kreeg van Oudejaarsdag 0.00 uur tot Nieuwjaarsochtend 8.00 uur te maken met 78 kleine branden, waaronder auto- en containerbranden.

Volg OnsWestfriesland nu ook op Facebook voor dagelijks nieuws en updates.
Up Next

Ook interessant

Reacties op deze post